Qui sóc...

Hola!  Em dic Silvia, sóc esteticista de professió, maquilladora i especialitzada en cosmètica natural. Amb estudis d'assessoria d’imatge i personal shopper, i naturopatía.

Sóc aficionada a l’scrap, m’agrada la cuina saludable, anar de compres, la música i la fotografia. També m’entusiasma tot allò que té a veure amb l’organització d’esdeveniments, ja sigui casaments, aniversaris,…, la decoració i els petits detalls.

I perquè aquest bloc? És un bloc que neix de la necessitat d’explicar tot el que sé, el que faig i el que he après i estic aprenent contínuament. En poques paraules: poder compartir la meva professió, les meves experiències, inquietuds i aficions amb la gent que m’envolta. Tot allò que em guardava a dins i no sabia com explicar-ho.

Es un bloc que parla de tu i de mi, de com posar-nos guapes/os, de sentir-nos bé, de com cuidar-nos per dins i per fora però d'una manera conscient, natural i saludable. Destinat a tota la família, des dels més grans als més petits de la casa.

La millor experiència de la meva vida? Ser mare. Tinc dues criatures precioses que em tenen el cor robat. És gràcies a elles que mica en mica vaig endinsar-me a buscar, investigar, estudiar, experimentar com portar un hàbits de vida més saludables. Una nova etapa que m'ha servit per saber quins son els millors medis naturals per mantenir-se saludable tant per ells com per mi. I això es el que vull compartir a través d'aquest bloc.

Doncs bé, preparat/da per endinsar-te a través de la meva mirada?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada